Espoon RKP valinnut valtuustoryhmän puheenjohtajiston

Espoon RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtajaksi on valittu Christina Gestrin. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Anders Portin ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Nina af Hällström. Myös muista luottamushenkilöistä on sovittu, ja ne on vahvistettu kaupunginvaltuustossa. Christina Gestrin toimii valtuuston toisena varapuheenjohtajana valtuustokauden ensimmäisen vuoden ajan.

Espoon RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Christina Gestrin on tyytyväinen paikkajakoon ja puolueen mahdollisuuksiin vaikuttaa kaupungin eri toimielimissä. ”RKP:lle on tärkeää olla laajalti edustettuna kaikilla tasoilla. Erityisesti työ kaupunginhallituksessa, mukaan lukien kaupunginhallituksen jaostot sekä tärkeissä lautakunnissa, mahdollistaa aktiivisen ja rakentavan työn koko kaupungin tulevaisuuden hyväksi”, Gestrin toteaa.

 

Kaupunginhallitukseen valittiin edustus seuraavasti:

Varsinainen jäsen Nina af Hällström, varajäsenet Christina Gestrin ja Anders Portin

Kaupunginvaltuuston elinkeino- ja kilpailukykyjaosto

Varsinainen jäsen Nina af Hällström, varajäsen Christina Gestrin

Kaupunginhallituksen konsernijaosto

Varsinainen jäsen Anders Portin, varajäsen Nina af Hällström

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto

Varsinainen jäsen Christina Gestrin, varajäsen Anders Portin

 

 

 

Du gillar kanske också...