Espoon RKP iloitsee talousarvioneuvotteluiden tuloksesta

Okategoriserade

Christina Gestrin ja Bosse Lönnqvist ityytyväisiä talousarvioneuvotteluiden tuloksesta.

Espoon talousarvioneuvottelut saatiin päätökseen maanantaina 20.11. Mukana sopimuksessa ovat kaikki valtuustoryhmät lukuun ottamatta Perussuomalaisia.  ”Neuvottelut sujuivat rakentavassa hengessä ja saimme mukaan useita meille tärkeitä lisäyksiä” kertoo Christina Gestrin, joka toimi Rkp:n valtuustoryhmän neuvottelijana. Olemme todella iloisia, että Espoossa panostetaan sivistykseen myös jatkossa, hän jatkaa, ja toteaa, että sovittu lisäresurssi lasten ja nuorten psykiatrisiin palveluihin on myös hieno saavutus.”

Rkp:n paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Bosse Lönnqvist on myös tyytyväinen. ”Talousarvioon saadut lisäykset mahdollistavat sivistyspalveluiden kehittämisen tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Panostaminen lapsiin ja nuoriin on aina kannattava investointi, se maksaa itsensä monikertaisesti takaisin, hän toteaa.” Voimme myös lisätä Espoon ainoan ruotsinkielisen lukion aloituspaikkoja, Bosse iloitsee lopuksi.

SFP i Esbo gläds över ett gott budgetförhandlingsresultat

Budgetförhandlingarna avslutades idag med ett resultat som omfattas av alla fullmäktigegrupper utom Sannfinländarna. Förhandlingarna fördes i en konstruktiv anda och resulterade i många för oss viktiga tillägg” säger Christina Gestrin…

Bosse Lönnqvists tal på fullmäktiges budgetmöte 7.12

Arvoisa puheenjohtaja, hyvät valtuutetut, bästa fullmäktigekolleger, Ensiksi haluan kiittää neuvotteluvaltuuskuntaa ja tulosarviosopimuksen takana olevia valtuustoryhmiä rakentavassa hengessä käydyistä neuvotteluista. Ihan erityinen kiitos kuuluu neuvotteluvaltuuskunnan puheenjohtajalle. Talousarvioneuvottelujen vetäminen ei ole tehtävistä…