Planeändringen i Toppelund engagerar Gäddvikbor

Okategoriserade

WP_20160114_001Esbo stad ordnade på tisdag 12.1 en diskussionskväll på Westendinpuiston koulu om planeändringsförslaget som skulle möjliggöra byggandet av 4 våningshus på 4-5 våningar invid Mellstensvägen. Kvällen samlade ca 50 invånare från området och många ställde sig väldigt kritiskt till planen fastän det nya förslaget är mycket nerbantat från det ursprungliga utkastet. Det finns tid fram till den 18.1 att skicka in anmärkningar.

Grattis Fredrik!

Fredrik Guseff valdes till vår nya partisekreterare. Jag är oerhört glad över att ha blivit vald till partisekreterare för SFP. Det här är ett drömjobb för mig, och jag ser…

Omställningens tid

Tillväxtens slut och jakten på en hållbar framtid Den ekonomiska tillväxten verkar ha nått sin ände. Trots nollräntor ja t.o.m. negativa räntor, ständigt stigande offentliga skulder och ett överraskande kraftigt…