Vi söker en verksamhetskoordinator

Svenska folkpartiet i Esbo söker en

VERKSAMHETSKOORDINATOR

Vi söker dig som vill jobba med kommunalpolitik i Finlands näst största stad. Du är driven och engagerad med goda sociala kompetenser och förmåga att samarbeta i team. Du är en självgående person som gärna tar initiativ. Arbetet förutsätter utmärkta kunskaper i svenska samt goda kunskaper i finska och engelska. Vi förutsätter även att du har körkort.

Arbetsbilden: Som verksamhetskoordinator fungerar du som sekreterare för föreningens styrelse och SFP:s fullmäktigegrupp i Esbo. Tillsammans med de förtroendevalda planerar och genomför du evenemang och valkampanjer, samt ansvarar för kommunikation, främst i sociala medier. Du kommer att spela en stor roll för SFP i Esbos framgång i kommunalvalet 2025. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och du kan ofta planera din arbetstid flexibelt.

Vi söker en verksamhetskoordinator på deltid för en tidsbunden anställning fram till 30.6.2025 med möjlighet till förlängning. Arbetsmängden per månad varierar bl.a. på grund av val, men är beräknad till i medeltal 40 h/månad. Våra arbetstider är flexibla, men kvälls- och veckoslutsarbete förekommer i arbetet. Arbetet inleds enligt överenskommelse, men gärna senast 1.8.2024.

Ansökan: Skicka in din fritt formulerade ansökan med CV och löneanspråk senast torsdag 31.5 per e-post till adressen hakan.blomberg@outlook.com. Ange ”Verksamhetskoordinator 2024” som rubrik för ditt meddelande. Intervjuerna sker 4.6 i Esbo.

För frågor och tilläggsuppgifter om arbetsuppgifterna och ansökan, kontakta SFP i Esbos ordförande Håkan Blomberg (046 850 9200, hakan.blomberg@outlook.com).

Array

Håkan Blomberg fortsätter gärna som ordförande

Förändringens vågor sveper över SFP Turbulensen inom partiet har varit stor den senaste tiden, men samtidigt får vi väl ändå se denna turbulens som ett bra tecken. Tack och lov…